+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Chambers Europe - 2016 відзначили успіхи EQUITY у ключових практиках

Днями були оприлюднені результати одного з найпрестижніших міжнародних досліджень - Chambers Europe 2016, де Ефсілекс була відзначена серед найкращих юридичних фірм в ключових для компанії практиках: судовій практиці та сфері реструктуризації й банкрутства.

Зазначимо, що для юридичної компанії EQUITY це перший досвід участі в цьому дослідженні. Раніше успіхи фірми у сфері судової практики були неодноразово відзначені міжнародними та національними рейтингами й довідниками, зокрема Legal 500 EMEA – 2016, «Ukrainian Law Firms: A Handbook For Foreign Clients» та виданням "Юридична практика". Старший партнер Ефсілекс Віктор Барсук та партнер Олег Маліневський вважаються провідними експертами у судовій практиці за версією видання «Юридична газета».

Нагадаємо, Chambers – це незалежне міжнародне дослідження юридичного ринку, що проводиться з 1990-го року та на сьогодні охоплює більше 185 юрисдикцій. Дослідження базується на досягненнях юридичних фірм за останній рік, зокрема враховується якість послуг, видатні результати роботи та стратегічний розвиток.