+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

EQUITY покращує свої позиції в судовій практиці за версією Ukrainian Law Firms 2016: A Handbook For Foreign Clients

<span class="equity">EQUITY</span> покращує свої позиції в судовій практиці за версією Ukrainian Law Firms 2016: A Handbook For Foreign Clients

6 червня 2016 року були опубліковані результати щорічного дослідження ринку юридичних послуг Ukrainian Law Firms  2016: A Handbook For Foreign Clients, за результатами якого юридична компанія EQUITY підтвердила своє лідерство у двох ключових практиках. Таким чином, EQUITY посіла друге місце серед ТОП-5 провідних юрфірм у судовій практиці, що на три позицій вище ніж у минулому році, та 5 місце -  у сфері банкрутства.Партнер EQUITY Олег Маліневський  увійшов до ТОП-5 найкращих судових юристів України.

Успіхи EQUITY були відзначені й в інших практиках. Так, зокрема, партнер Андрій Нікітін відмічений у сфері банківського та фінансового права, партнер Сергій Чуєв - у сфері податкового права, а партнер В'ячеслав Краглевич - у сфері нерухомості.

 Окрім цього, 3 проекти з реструктуризації заборгованості та 2 проекти у сфері банківського та фінансового права, які супроводжували юристи EQUITY за досліджуваний період, увійшли до рейтингу найбільших проектів України у відповідних практиках. 

Нагадаємо, видання Ukrainian Law Firms - це авторитетне дослідження, яке будує свої висновки на підставі результатів аналізу ринку юридичних послуг, моніторингу найбільших юридичних справ, актуального огляду законодавчих змін в галузях юридичних практик, індустрій, рейтингів провідних фірм і юристів. Довідник випускається на англійській мові і призначений для іноземних та українських бізнес-аудиторій, корпоративних юристів, представників міжнародних організацій, державних органів, іноземних посольств і юристів-практиків.