+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

EQUITY підтверджує свої лідерські позиції на юридичному ринку України

<span class="equity">EQUITY</span> підтверджує свої лідерські позиції на юридичному ринку України

20 вересня 2016 року стали відомі результати дослідження "Лідери ринку - рейтинг юридичних фірм України 2016" за версією видання "Юридична газета". Юридична компанія EQUITY посіла 11 місце серед ТОП-50 провідних юридичних фірм України.

В рамках дослідження було сформовано рейтинги "Лідерів практик". EQUITY в черговий раз підтвердила своє лідерство в ключових практиках, увійшовши до ТОП-2 провідних юридичних фірм в судовій практиці та до ТОП-4 - в сфері банкрутства. Окрім цього, Юридична газета відзначила успіхи EQUITY в сфері Нерухомості й банкрутства (ТОП-9) та у сфері митного права (ТОП-7).

Основними критеріями ранжування в загальному рейтингу були: показник річного сукупного доходу та показник ефективності, який розраховуюся за формулою співвідношення доходу до загальної кількості юристів компанії. Як додаткові критерії враховувалися рік заснування фірми та показники в рейтингах "Лідери практик", який, в свою чергу, був сформований на основі рекомендацій колег та вартості справ. 

Ми вдячні редакції видання "Юридична газета" за якісно проведене дослідження, а колегам та партнерам, які долучилися до участі в рейтингу, за їхні високі оцінки ти визнання наших досягнень!