+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

EQUITY успішно представила інтереси HELEN MARLEN GROUP щодо врегулювання заборгованості

<span class="equity">EQUITY</span> успішно представила інтереси HELEN MARLEN GROUP щодо врегулювання заборгованості

27 березня 2017 року Юридична компанія EQUITY успішно представила інтереси HELEN MARLEN GROUP у Печерському районному суді м. Києва, який прийняв рішення на користь клієнта у спорі з ПАТ "Дельта-Банк".

Предметом спору було визнання недійсними кредитних договорів та договорів іпотеки між сторонами, загальна сума яких за оцінкою Банку становила понад 17 мільйонів доларів. Вимоги за вказаними договорами планувалися до продажу Фондом гарантування вкладів фізичних осіб в процесі ліквідації ПАТ "Дельта-Банк".

Позиція юристів EQUITY обґрунтовувалась тим, що умови кредитних договорів: a) містять істотний дисбаланс договірних прав та обов'язків на шкоду споживача; b) передбачають обов’язок укласти інший договір з третьою особою, визначеною кредитодавцем; c) є дискримінаційними стосовно споживача в тому числі щодо правил зміни відсоткової ставки; d) є несправедливими; e) суперечать положенням Закону України «Про захист прав споживачів».

Над справою працювала команда юристів EQUITY у складі радника Сергія Кирича та юриста Дмитра Тиліпського, під керівництвом партнера Олега Маліневського.

Довідка:

«Helen Marlen Group» - провідна українська ритейл-компанія. Спеціалізується на одязі, взутті і аксесуарах premium-категорії. Історія компанії почалася в 1994 р з відкриття в Києві першого мультибрендового магазину взуття та аксесуарів. «Helen Marlen Group» стала першою компанією, що співпрацює з європейськими виробниками напряму і на довгостроковій основі.