+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Оприлюднено результати щорічного дослідження Ukrainian Law Firms 2017!

Оприлюднено результати щорічного дослідження Ukrainian Law Firms 2017!

Нарешті оприлюднено результати щорічного дослідження ринку юридичних послуг Ukrainian Law Firms 2017: A Handbook For Foreign Clients!

За результатами цього року юридична компанія EQUITY не тільки посилила свої позиції на національному юридичному ринку, але і здобула визнання нових практик!

Так, компанія підтвердила позицію лідера у судовій практиці, вчергове ставши ТОП-2 серед провідних юридичних компаній країни даної сфери, та підвищила свій минулорічний результат у галузі банкрутства одразу на 3 щабелі, ставши ТОП-2 й у цій важливій для нас практиці.

Індивідуальне визнання у вказаних практиках підтвердили і партнери EQUITY . Так, партнера Олега Маліневського визнано ТОП-2 у судовій практиці та ТОП-5 у сфері банкрутства. 

Визначним для компанії стало визнання ринком практики кримінального права та white-collar crimes. Наша компанія здобула позицію ТОП-4 у цій практиці, не без особливих зусиль партнера Тараса Пошиванюка, якого було названо серед активних адвокатів цієї сфери.

Практика податкових спорів також була відмічена дослідженням як одна з вартих окремої уваги, разом із згаданим досвідом партнера компанії Сергія Чуєва.

Успіхи EQUITY були відзначені й в інших практиках. Так, зокрема, партнер Андрій Нікітін відмічений у сфері банківського та фінансового права, а партнер В'ячеслав Краглевич - у сфері нерухомості, будівництва та земельного права.

Окрім цього, 3 проекти з реструктуризації заборгованості, які супроводжували юристи EQUITY за досліджуваний період, увійшли до рейтингу найбільших проектів України у відповідних практиках.