+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

EQUITY захистили інтереси клієнта в спорі з АМКУ

<span class="equity">EQUITY</span> захистили інтереси клієнта в спорі з АМКУ

10 лютого 2016 року юристи EQUITY успішно відстояли інтереси ПАТ “Запоріжтрансформатор” у Вищому господарському суді України у спорі з Антимонопольним комітетом України та Запорізьким обласним територіальним відділенням АМКУ.

Предметом судового оскарження стало рішення територіального і центрального антимонопольних органів  про порушення клієнтом законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді вчинення дій, що спотворюють результати тендерів. Це рішення фактично заборонило підприємству брати участь у тендерах найближчі 3 роки.

Щоб забезпечити клієнта повноцінним захистом його інтересів, юристи EQUITY розпочали оскарження рішень антимонопольних органів у судовому та адміністративному порядку, звернувшись з позовом до Господарського суду міста Києва та згодом подавши заяви про перегляд рішення самим органом. В результаті перегляду територіальний орган скасував своє рішення про порушення законодавства, що послугувало однією з підстав для суду касаційної інстанції про винесення рішення на користь ПАТ “Запоріжтрансформатор”.

Інтереси клієнта представляли партнер EQUITY Андрій Нікітін та старший юрист Євген Філоненко.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство «Запоріжтрансформатор» - найбільше в СНД і Європі підприємство з виробництва силових масляних трансформаторів і електричних реакторів з виробничою потужністю 60 тис. МВА на рік, що сконцентрована на одному виробничому майданчику. Підприємство є піонером і лідером у світовому електромашинобудуванні з реалізації проектів FACTS на базі керованих шунтуючих реакторів (КШР).