+44 (0) 800 123 4567 No.1 Abbey Road London, W1 ECH, UK

Legal 500 – EMEA 2016 рекомендує EQUITY в 5 практиках

Legal 500 – EMEA 2016 рекомендує <span class="equity">EQUITY</span> в 5 практиках

За результатами щорічного міжнародного дослідження Legal 500 – EMEA 2016 юридична компанія EQUITY рекомендована як провідна юридична фірма України в 5 практиках: судова практика, банківське та фінансове право, корпоративне право та M&A, нерухомість та будівництво, а також в податкове право.

“Ідеї юридичної компанії EQUITY завжди є інноваційними та ефективними. В’ячеслава Краглевич та Олег Маліневський є дійсно потужними судовими юристами”, – зазначає Legal 500. Також у судовій практиці були відзначені досягнення партнера Сергія Чуєва, який “захищав Корпорацію “NEST” у 75-мільйонному спорі щодо звернення-стягнення на предмет іпотеки”.

EQUITY покращила свої позиції в банківському та фінансовому праві, зокрема Legal 500 зазначає, що “партнер юридичної компанії EQUITY Андрій Нікітін – провідний банківський та фінансовий експерт “. У сфері нерухомості та будівництва було відзначено професіоналізм партнера EQUITY В’ячеслава Краглевича. У податковому праві – досвід партнера Сергія Чуєва в супроводженні податкових спорів.